Rijschool in Etten-Leur en omstreken

Maak kennis met Soerin Rij-opleidingen, een rijschool uit Etten-Leur. Wij zijn niet voor niets een van de meest toonaangevende rijscholen in de regio. Op een ontspannen en persoonlijke manier zorgen wij er graag voor dat jij jouw rijbewijs haalt! Op onze website vindt je alle pakketten die wij aanbieden. Natuurlijk kunnen wij jou ook helpen om het theorie-examen te behalen. Wij bieden namelijk oefenexamens en theorielessen aan.

Voor iedereen een geschikte oplossing

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen op een andere manier leert. De een heeft wat langer de tijd nodig en de ander ervaart bijvoorbeeld angst tijdens het rijden. Hier hoef je je niet voor te schamen, het komt immers vaak voor dat men last heeft van angst tijdens het rijden. De instructeur helpt je graag om faalangst te overbruggen zodat ook jij je rijbewijs kunt halen! Kortom, iedereen is anders en daarom bieden wij diverse pakketten aan, bijvoorbeeld van 20, 30 of 40 rijlessen. Daarnaast bieden wij ook een spoedopleiding aan wanneer jij jouw rijbewijs snel wilt halen. Wij geven hierbij zelfs een examen garantie. Dit betekent dat wanneer je onverhoopt zakt, wij het herexamen vergoeden. Daarnaast bieden wij een gratis slipcursus aan wanneer je binnen drie maanden in één keer slaagt. Aan motivatie hoeft het dus absoluut niet te ontbreken, onze instructeurs zullen er alles aan doen om jou zo snel en prettig mogelijk te laten slagen.

Rijschool Etten-LeurNeem contact op!

Heb je een vraag over onze rijschool in Etten-Leur? Wij staan u graag te woord. Neem dus gerust contact op middels het contactformulier of bel ons.

   Contact     Aanmelden

Powered by RealGen