Welkom bij de autorijschool nabij Breda

Graag laten wij jou kennis maken met Soerin Rij-opleidingen: een rijschool nabij Breda. Wij zijn één van de meest toonaangevende rijscholen in de regio en hebben jarenlange ervaring. Dit betekent dat wij jou graag helpen om op een prettige manier jouw rijbewijs te halen.

Wij bieden examen garantie

Heb je het in het dagelijks leven te druk voor rijlessen? Dat is bij de autorijschool nabij Breda geen enkel probleem, je kunt bij ons namelijk lessen volgen van maandag tot en met zondag, ook in de avonduren! Daarnaast bieden wij diverse pakketten aan zodat iedereen bij ons terecht kan. Voor een vaste prijs heb je bijvoorbeeld 20, 30 of 40 rijlessen. Wil je binnen drie maanden jouw rijbewijs halen? Kies dan voor onze spoedcursus, waarbij je altijd een vaste prijs betaalt. Uw vaste instructeur zorgt er dan voor dat je op een snelle maar leerzame manier wordt voorbereid op het examen. Wij bieden ook de garantie aan dat je de eerste keer slaagt. Zak je onverhoopt toch? Dan nemen wij het herexamen voor onze rekening.

Autorijschool BredaOok je theorie haal je bij ons

Natuurlijk is het ook van belang om je theorie-examen zo snel mogelijk te halen. Je kunt via onze website oefenexamens doen. Tevens beschikken wij over de juiste theorie boeken zodat je je goed kunt voorbereiden. Natuurlijk wordt er tijdens de rijlessen ook aandacht besteed aan de kennis die je moet hebben. Ben je enthousiast geworden over de autorijschool nabij Breda? Schrijf je dan nu in voor rijlessen door middel van ons inschrijfformulier. Wij zien je graag terug achter het stuur!

   Contact     Aanmelden

Powered by RealGen